Home Prijzen   Producten Blogs Contact

KLAPP

In Emmely’s Salon wordt gewerkt met het mooie merk KLAPP. Voor dit merk is gekozen omdat de producten van KLAPP rijk zijn aan werkzame stoffen en bij iedere behandeling een prachtig resultaat geven.

Voor elk huidtype van zowel het gezicht als het lichaam heeft KLAPP een product. KLAPP cosmetics staat voor innovatie en combineert traditionele, uit de oudheid gekende natuurlijke ingrediënten met de meest moderne, hoogtechnologische werkstoffen.

KLAPP cosmetics ie een toonaangevend Duits concern met meer dan 35 jaar ervaring en doet voortdurend aan research en ontwikkeling. De “Made in Germany” is een kwaliteitsbelofte en garandeert een optimaal behandelingsresultaat. KLAPP heeft ook voor de thuisverzorging producten die een perfecte aanvulling op jouw behandeling zijn. De thuisverzorging producten zijn uiteraard bij Emmely’s Salon te koop.

 

PÜR

Bij PÜR willen ze maar een ding: make-up en huidverzorgende producten die goed voor u zijn. Daarom heeft Emmely's Salon voor deze make-up lijn gekozen.

PÜR Huidproducten zijn op mineralen basis en dekken niet alleen oneffenheden, maar helpen ook het algehele uiterlijk van de huid te verbeteren. In geen enkele formule zitten schadelijke ingrediënten. De combinatie van retinol en de hydraterende ceramides zorgt ervoor dat de huid er beter uit gaat zien, het verouderingsproces tegen gaat en de huid van vochtigheid wordt voorzien. PÜR verrijkt haar make-up met huidvriendelijke ingrediënten die ervoor zorgen dat uw huid gezond blijft. De producten worden niet op dieren getest en tegelijkertijd let PÜR op het milieu doordat de verpakking voor minimaal afval zorgt.

Cruelty Free | Gluten Free | Paraben Free | Talc Free | Petrolatum Free | Minarale OIL Free | Sodium Lauryl Free 

 
 
 
 
 
 

 

Bereikbaarheid

Bernard zweerslaan 11
6952 BM Dieren

06 8303 4848

BETALEN MET:

AANGESLOTEN BIJ:

VOLG EMMELY'S OP:

2020 Copyright Emmely's Salon     |     Privacy policy     |     Website door Brandom / DigiConcept