Home Prijzen   Producten Blogs Contact

KLAPP

In Emmely's Salon wordt gewerkt met het mooie merk KLAPP. Voor dit merk is gekozen omdat de producten van KLAPP rijk zijn aan werkzame stoffen.
KLAPP cosmetics is een Duits cosmeticamerk en heeft 40 jaar ervaring in de werkstoffen cosmetica, een zeer vooruitstrevende visie op schoonheid. KLAPP cosmetics is een pioneer in de schoonheidsbranche en staat synoniem voor innovatieve, cosmetische en huidverbeterende behandelingen. Om deze reden werd KLAPP cosmetics reeds meermaals met nationale en internationale prijzen bekroond.
Het leuke van KLAPP cosmetics is dat ze gebruik maken van treatment kits.
Per behandeling wordt gebruikt gemaakt van een treatment kit. Deze kit word volledig en persoonlijk gebruikt en natuurlijk afgestemd op uw huidtype.
 
Productverkoop
 
Hieronder een gedeelte van de lijnen van KLAPP Cosmetics.
Meer informatie of producten bestellen?:
 
 
Clean & Active 
 
Immun
 
Immun Sun 
 
 
ASA 
 
Hyaluronic
 
A Classic
 
C Pure
 
 
Mask Lab
 
 

 

PÜR

Bij PÜR willen ze maar een ding: make-up en huidverzorgende producten die goed voor u zijn. Daarom heeft Emmely's Salon voor deze make-up lijn gekozen.

PÜR Huidproducten zijn op mineralen basis en dekken niet alleen oneffenheden, maar helpen ook het algehele uiterlijk van de huid te verbeteren. In geen enkele formule zitten schadelijke ingrediënten. De combinatie van retinol en de hydraterende ceramides zorgt ervoor dat de huid er beter uit gaat zien, het verouderingsproces tegen gaat en de huid van vochtigheid wordt voorzien. PÜR verrijkt haar make-up met huidvriendelijke ingrediënten die ervoor zorgen dat uw huid gezond blijft. De producten worden niet op dieren getest en tegelijkertijd let PÜR op het milieu doordat de verpakking voor minimaal afval zorgt.

Cruelty Free | Gluten Free | Paraben Free | Talc Free | Petrolatum Free | Minarale OIL Free | Sodium Lauryl Free 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
PÜR
-Bestsellers Kit 
-4 in 1  Tinted Moisturizer
-Wake-up Brow 
-On point eyeliner pencil 
 

 

Bereikbaarheid

Bernard zweerslaan 11
6952 BM Dieren

06 8303 4848

BETALEN MET:

AANGESLOTEN BIJ:

VOLG EMMELY'S OP:

2021 Copyright Emmely's Salon     |     Privacy policy     |     Website door Brandom / DigiConcept