! Zomervakantie Van 15 juli tot 5 augustus is Emmely's Salon gesloten in verband met vakantie.Vanaf 5 augustus staan wij weer uitgerust voor u klaar. Fijne zomer!
Home Prijzen   Producten Blogs Contact

A Classic

Anti-Age verzorging voor de rijpere huid.

De naam A classic zegt het al, in de producten is vitamine A verwerkt. Vitamine A heeft een grote invloed op de huidstructuur en het functioneren van de huid. De vitamine heeft een stimulerend effect op de collageenproductie, ook geeft het een frisse en soepele huid. De A Classic lijn  heeft verschillende producten zoals crèmes, ampullen, bodylotions, serums en maskers. Ook heeft Emmely’s Salon op dit moment een Power Sets van de A Classic lijn te koop.

 

Power Set

Het A Classic Power Concentrate overtuigt met hoogwaardige actieve stoffen zoals vitamine apalmitaat en zonnebloempitolie. Voor een positief effect op de cel vernieuwing en stimulering van de stofwis­seling van de huid. In combinatie met de A Classic Cream wordt de weerstand van de huid verhoogd en lijkt deze jeugdiger. De A Classic Power Concentrate zijn ampullen. Dit zijn glazen flaconnetjes waar pure werkstoffen in zijn verwerkt.

 

 

Heeft u interesse in de A Classic lijn? Vraag gerust naar meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Feestelijke opening!

Op zaterdag 26 januari 2019 is Emmely’s Salon officieel geopend! De feestdagen zijn net voorbij maar Emmely's Salon strooide met openingsacties!

De prijzen die er te winnen waren:

1.      Een gezichtsbehandeling t.w.v. €55,-.

2.      Een cadeaubon van €15 op een behandeling naar keuze.

3.      Een ampullen set t.w.v. €11,-.

Niks gewonnen maar wilt u toch nog een prijs winnen?Volg Emmely’s Salon op Social Media om mee te doen aan de Like, Deel en Win actie! 

 
A Classic


Bereikbaarheid

Bernard zweerslaan 11
6952 BM Dieren

06 8303 4848

BETALEN MET:

AANGESLOTEN BIJ:

VOLG EMMELY'S OP:

2019 Copyright Emmely's Salon     |     Privacy policy     |     Website door Brandom / DigiConcept