Home Prijzen   Producten Blogs Contact

Privacyverklaring

In deze privacyverklaring informeren wij hoe wij persoonsgegevens verwerken. Hierbij is Emmely's salon verantwoordelijk.

Emmely's Salon is als volgt te bereiken.

Bernard Zweerslaan 11 

6952 BM, Dieren

​K.v.k. 72526432

Info@emmelyssalon.nl

06-83034848

 

Emmely’s Salon verwerkt via haar website en haar diensten persoonsgegevens. Hierbij vinden wij een zorgvuldige omgang van uw persoonsgegevens van groot belang. Bij de verwerking van deze gegevens houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt.

Onderstaand de gegevens die Emmely’s Salon verwerkt en gebruikt:

-        Uw voor- en achternaam

-        Uw adresgegeven

-        Uw telefoonnummer

-         Uw E-mailadres

Wat doet Emmely's Salon?

Emmely’s Salon geeft acné, huidverbetering, huidverzorging behandelingen en medisch pedicure. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor losse behandelingen zoals harsen, epileren, massage en het creëren van gewenste wenkbrauwen.

 

Waarom heeft Emmely’s Salon uw gegevens nodig ?

Uw gegevens worden enkel gebruikt door Emmely’s Salon en zullen niet worden verstrekt aan derden. U heeft te allen tijde het recht om uw gegevens in te zien of te wijzigen. Wij gebruiken de gegevens voornamelijk voor het maken van afspraken, het verstrekken van informatie en ons persoonlijke klantenbestand.

 

Gebruik van onze diensten

Wanneer u wenst gebruik te maken van de diensten die Emmely’s Salon verleent, is het voor ons noodzakelijk om uw persoonsgegevens te verwerken. Alleen dan kunnen wij u deze diensten verlenen. Daarnaast kunnen uw gegevens gebruikt worden om onze diensten te verbeteren, onderhouden en uit te breiden.

 

Hoe lang worden de gegevens bewaard ?

De gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor de diensten die Emmely’s Salon u verleent.

 

Beveiliging van de persoonsgegevens

Emmely’s Salon neemt de beveiliging van uw persoonsgegevens uiterst serieus. Hiervoor worden passende maatregelen genomen om misbruik, verlies, openbaarmaking, onbevoegde toegang en onterechte wijziging tegen te gaan. Mocht u de indruk hebben dat uw gegevens niet juist beveiligd zijn kunt u contact met ons opnemen via info@emmelyssalon.nl

 

Bereikbaarheid

Eduard van Beinumlaan 2
6952 CM Dieren

06 8303 4848

BETALEN MET:

AANGESLOTEN BIJ:

VOLG EMMELY'S OP:

2023 Copyright Emmely's Salon     |     Privacy policy     |     Website door Brandom / DigiConcept